Hvem er jeg?

Mit navn er Julie Agertoft Sonne og jeg er i fuld gang med at uddanne mig til digital konceptudvikler. 

Sort streg
Portræt - Julie Agertoft Sonne

Jeg elsker at skabe detaljeorienteret content, apps og hjemmesider, hvor brugervenlighed er i førersædet. 

Digital Konceptudvikling

Jeg er under uddannelse til digital konceptudvikler, hvor jeg har lært at skabe værdifulde digitale koncepter til virksomheder, specielt med fokus på brugeroplevelsen. 

Multimediedesign

I 2020 blev jeg færdiguddannet multimediedesigner fra Copenhagen Business Academy. Som multimediedesigner evner jeg at kombinere design med digitale brugeroplevelser. 

Hvad siger andre om mig?

Julie er en haj til samarbejde. Jeg har gennem hele min studietid arbejdet sammen med Julie, og hun har været en partner man kunne stole på. Hun er altid mødt op til tiden med et smil på læben. Hun har altid klaret sine ting til tiden, og har et kæmpe gå-på-mod, også når det gælder nye opgaver.

– Medstuderende

Julie har været et fantastisk bidrag til teamet. Hun har evnet hurtigt at sætte sig ind i nye, komplekse problemstillinger og har arbejdet fokuseret og struktureret med at løse dem. Hun er kommet med kreative løsningsforslag til udfordringer og har påtaget sig et stort ansvar i arbejdet med at løse dem. Julie arbejder selvstændigt, overholder deadlines og leverer ingen halve løsninger. Brænder det på, er Julie heller ikke bange for at give en ekstra hånd med, selvom det er udenfor almindelig arbejdstid.

På det personlige plan kommer Julie også med vores varmeste anbefalinger. Julie er en vellidt, interesseret og elskværdig kollega.

– Anne Bladt, CEO i More Minutes

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top