Hvem er jeg?

Mit navn er Julie Agertoft Sonne og jeg er imødekommende, fokuseret og kreativ

Sort streg

Digital Konceptudvikling

Jeg blev uddannet Digital Konceptudvikler i 2022.
Digital konceptudvikling omhandler at udvikle og sammensætte digitale koncepter, der både kan skabe værdi for virksomheden og brugere. Herunder har jeg fået undervisning i teknologi, brugeroplevelser (UX), digital design og forretningsforståelse. I forbindelse med uddannelsen blev der samarbejdet og dannet cases med virksomheder og jeg har derigennem fået indblik i, hvilke kompetencer og problemstillinger markedet oplever og efterspørger nu. 

Multimediedesign

I 2020 blev jeg færdiguddannet multimediedesigner fra Copenhagen Business Academy. Som multimediedesigner evner jeg at kombinere godt design med digitale brugeroplevelser. Denne uddannelse har også givet mig en god grundforståelse for webprogrammering og det drager jeg nytte af i forbindelse med opsætning af hjemmesider i WordPress og Shopify. 

Hvad siger andre om mig?

Vi har hos The Organic Company haft den store fornøjelse af at have Julie i Praktik som webassistent i tre måneder. Julie har i perioden arbejdet med website optimization, lavet brugertest og er kommet med sine anbefaling til, hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen online på vores website. Derudover har hun været med til at udvikle fx farvefiltre på hjemmesiden, og hun har generelt sat sig detaljeret ind i vores mailsystem, webshop back end og SPY system, hvorved hun har tilegnet sig viden, og har kunnet udføre tekniske opgaver. Hun har arbejdet systematisk og har udført store som små opgaver. Hun har indgået godt i samarbejder med teamet og medarbejderne, og samtidig haft godt overblik over sin opgaver, som hun har arbejdet selvstændigt med.

Julie har indgået godt socialt i virksomheden, og er i perioden gået til sine opgaver med et stort engagement. Det er vores oplevelse at Julie har brugt denne lejlighed til at få en bedre forståelse for arbejdsgange og strategisk tilgang til alle virksomhedens touchpoint. Vi har været glad for at have Julie i praktik og for hendes involvering under denne.

– Celine Corvil, Brand Activation Manager
hos The Organic Company

Julie har været et fantastisk bidrag til teamet. Hun har evnet hurtigt at sætte sig ind i nye, komplekse problemstillinger og har arbejdet fokuseret og struktureret med at løse dem. Hun er kommet med kreative løsningsforslag til udfordringer og har påtaget sig et stort ansvar i arbejdet med at løse dem. Julie arbejder selvstændigt, overholder deadlines og leverer ingen halve løsninger. Brænder det på, er Julie heller ikke bange for at give en ekstra hånd med, selvom det er udenfor almindelig arbejdstid.

På det personlige plan kommer Julie også med vores varmeste anbefalinger. Julie er en vellidt, interesseret og elskværdig kollega.

– Anne Bladt, CEO hos More Minutes

Julie er en haj til samarbejde. Jeg har gennem hele min studietid arbejdet sammen med Julie, og hun har været en partner man kunne stole på. Hun er altid mødt op til tiden med et smil på læben. Hun har altid klaret sine ting til tiden, og har et kæmpe gå-på-mod, også når det gælder nye opgaver.

– Medstuderende

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top